Choď na obsah Choď na menu
 


Pokus vraždy vlakom na 15-ročnom dievčati

6. 4. 2014

      V októbri roku 1956 bol z pohlavného zneužívania pätnásťročného dievčaťa usvedčený devätnásťročný E. P., ktorý na druhý deň po vyšetrovaní zašiel za svojou obeťou  do továrne, kde pracovala a navrhol jej aby sa s ním išla poprechádzať k neďalekej železničnej trati.

            15-ročná dievčina si teda vybrala v práci voľno a išla s E. P. na túto prechádzku. Počas prechádzky pri železničnej trati jej viackrát navrhol, aby ho nasledovala a vstúpila k nemu na koľaje. Pri týchto jeho návrhoch nič nenasvedčovalo tomu, žeby chcel tejto dievčine nejako ublížiť, no aj napriek tomu to dievča vytrvale odmietalo.

            Vo chvíli, keď sa k nim približoval vlak ju E. P. opätovne niekoľkokrát vyzval, aby k nemu vstúpila na koľajisko. Túto výzvu dievča opäť odmietlo. Po tomto odmietnutí ju E. P. chytil za ruku a aj napriek jej fyzickému odporu ju pritiahol z násypu k sebe na koľajisko, pričom jej povedal, že sa chce nechať zraziť vlakom a zomrieť spolu s ním musí aj dievča.

            V tej chvíli už bol vlak veľmi blízko a dievča vedelo, že jej hrozí smrť a v pude sebazáchovy sa začala aktívne fyzicky brániť. Šialenec jej však aj naďalej silno držal ruku a druhou rukou si cez seba prehodil kabát, aby sa na to nemusel pozerať.

            Keď už bol vlak v tesnej blízkosti, E. P. sa vrhol pred tento vlak, našťastie sa v tej chvíli podarilo mladému dievčaťu vytrhnúť zo zovretia jeho ruky. 19 ročný muž zraneniam podľahol a dievča sa iba zranilo, keď ju vlak odhodil k zemi. 

 

Mŕtvy E. P.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.